fbpx
8 ianuarie 2019 Legătura dintre VIBRAȚIE și AROMATERAPIE

Legătura dintre VIBRAȚIE și AROMATERAPIE

Vibrația este viață!

Tot ce este în jurul nostru are o ENERGIE, adică VIBREAZĂ, are VIAȚĂ.

Ori de câte ori noi ajungem în locuri sau situații dificile, vibrația noastră personală tinde să scadă, aceasta face diferența între finalitatea acțiunilor noastre.

Atunci stă în puterea noastră să credem că putem să ne schimbăm sistemul de referință, de valori și de ierarhizare a priorităților pentru a putea să ne ridicăm frecvența. Uneori este nevoie de a folosi mici ajutoare pentru a ne ridica frecvența.

Unii oameni se plâng că viața i-a transformat din învingători în învinși, dar nu este așa. Ei s-au transformat prin modul cum s-au identificat cu lucruri, întâmplări  și ființe care au o vibrație joasă.

Acest fapt îți scade vibrația. Ține doar de noi să alegem.

Care este frecventa noastra?

Biofizicianul si pionierul in domeniul biofotonicii Fritz-Albert Popp a descoperit in urma cercetărilor că toate celulele vii emit fotoni si că lumina pare sa aiba ca si sursa ADN-ul.

El a observat ca ADN-ul poate sa transmita o gama larga de frecvente si ca a exista schimburi de fotoni intre diferite organisme cat si in interiorul acestora.

Si alti cercetatori au gasit de-a lungul anilor dovezi ale acestei energii care exista in fiintele vii si au cautat mijloace de utilizare ai ei.

Frecventa oamenilor

Cerectarile de ansamblu arata ca fiecare fiinta vie are o frecventa (masurata in megahertzi) si ca mai mult de atat, suntem toti influentati de frecventele din jurul nostru.

Corpul uman sanatos are o frecventa care se situeaza intre 62 si 68 Mhz. Boala apare la 58Mhz.

S-a observat ca uleiurile esentiale au cea mai ridicata frecventa dintre toate substantele folosite de om.

Frecventele persoanelor si lucrurilor
Creierul uman 72 – 90 Mhz
Corpul uman (in timpul zilei) 62 – 68 Mhz
Simptome de raceala 58 Mhz
SImptome de gripa 57 Mhz
Candida 55 Mhz
Epstein-Barr 52 Mhz
Cancer 42 Mhz
Pragul mortii 25 Mhz
Mancarea conservata 0 Mhz
Produse proaspete Pana la 15 Mhz
Plante uscate 12 – 22 Mhz
Plante proaspete 20 – 27 Mhz
Uleiuri esentiale 52 – 320 Mhz

Uleiurile esentiale si frecventa lor

Frecventele uleiurilor esentiale
Trandafir 320 Mhz
Helichrysum 181 Mhz
Tamaie 147 Mhz
Ravensara 134 Mhz
Levantica 118 Mhz
Musetel german 105 Mhz
Smirna 105 Mhz
Melissa 102 Mhz
Ienupar 98 Mhz
Santal 96 Mhz
Angelica 85 Mhz
Izma 78 Mhz
Galbanum 56 Mhz
Busuioc 52 Mhz

Gandurile positive si negative asupra frecventei oamenilor

De asemenea, si gandurile positive si negative au impact asupra frecventei noastre.

S-a observat ca gandurile negative scad frecventa umana cu aproximativ 12 Mhz in timp ce gandurile positive o cresc cu 10 Mhz.

Ceea ce este interesant este ca rugaciunea si meditatia cresc frecventa cu 15 Mhz.

Deci este un beneficiu clar pentru clinici incorporarea unei forme de meditatie in programul zilnic al pacientilor care sufera de boli grave.

Si de asemenea este evident faptul ca uleiurile esentiale isi pot aduce aportul la cresterea frecventei unei persoane.

Uleiurile esentiale cu frecventa sub 78 Mhz isi fac efectul prin echilibrarea structurii fizice a corpului in timp ce uleiurile cu frecvente mai inalte cum ar fi trandafirul sau tamaia lucreaza la nivel spiritual si emotional.

Care sunt avantajele Aromoterapiei?

 • Este rapida
 • Este eficienta
 • Este discreta
 • Produce transformari pe termen lung
 • Este placuta
 • Este cel mai rapid mod de a ridica vibratia personala
 • Actioneaza indifferent daca omul crede sau nu
 • Ajuta o multime de procese de vindecare
 • Mareste puterea de asimilare a medicamentelor
 • Aduce mintea in prezent – devenim vigili
 • Da sanse mari cazurilor asa zise pierdute
 • Este un sistem de tratare a mediului in care el si oamenii lucuiesc

In anii 1920 doctorul in medicina Royal Raymond Rife a descoperit ca daca utilizeaza o serie de frecvente specifice poate distruge virusii si bacteriile.

Nicola Tesla a afirmat ca daca o persoana ar putea elimina unele frecvente externe specifice care interfereaza cu frecventele propriului ei corp, ar avea o rezistenta crescuta la boala (oare ce ar fi spus despre WIFI?)

Radiologul suedez Bjorn Nordestrom a descoperit in anii 1980 ca daca se monteaza un electrod in interiorul unei tumori si se trece un current continuu prin ea, tumoarea se va rezolva.

Robert O. Becker, doctor in medicina, a documentat frecventa electrica a corpului uman in cartea sa The Body Electric.

Cand inhalati un ulei esential acesta influenteaza in mod direct regiunea amigdalei din creier unde aminitirile si emotiile noastre sunt stocate si eliberate.

Trebuie sa fim constienti de frecventele negative care ne pot afecta. Probabil cea mai mare parte dintre noi am aflat despre studiile care au fost facute asupra plantelor folosind atat muzica clasica cat si hard rock.

Cu cea clasica plantele au prosperat, in timp ce cu cealalta au murit. Oamenii nu sunt diferiti.

Frecventele incoerente si campurile magnetice negative din dieta si mediul fizic inconjurator vor duce in cele din urma la degenerare celulara si divizare in interiorul nostru.

Cu toate acestea nu ne putem refugia cu toti la munte. Pentru multi dintre noi acest tip de mediu inconjurator este de neevitat.

Insa lucruri cum ar fi uleiurile esentiale si meditatia pot face ca vietile noastre sa fie echilibrate de aceste elemente care ne ridica frecventa.

Uleiurile esentiale pure sunt capabile sa:

 • creeze un mediu daunator patogenilor (virusi, bacterii, etc.)
 • creeze un mediu care sa permita o comunicare clara intre toate celulele si sistemele corpului.
 • creeze un mediu impropriu dezvoltarii cancerului
 • stearga informatia gresita din celulele noastre
 • reprogrameze celulele astfel incat sa functioneze si sa se multiplice correct
 • Pot inactive o multime de substante si aditivi alimentary care sunt gasiti in majoritatea alimentelor procesate
 • Pot deasemene, mentine un standard de referinta la nivelul gandiri, simtiri si trairi umane
 • Pot actiona asupra mediului in asa fel incat nu vom mai fi istoviti, luati pe sus de acea presiune sociala (Media, oamenii, Tv, radio) care in trecut ne creea imposibilitatea de a actiona in sensul in care noi doream sau consideram ca ar trebui actionat

Uleiurile esențiale ridică frecvența de vibrație a corpului uman

Chiar și oamenii de știință recunosc acum că în unele uleiuri esențiale există agenți puternici care au capacitatea de a opri răspândirea cancerului și care induc anihilarea celulelor canceroase. Frecvența este un indicator al vibrației energiei alimentelor, bolilor și a vieții. De exemplu, alimentele organice au o vibrație mai înaltă decât mâncarea obișnuită. Alimentele procesate, chimizate au 0 MHz. Studiile au demonstrat că, atunci când consumăm alimente de joasă frecvență, ne scade și nouă frecvența generală. Un corp sănătos, din cap până în picioare, în mod obișnuit are o frecvență ce variază între 62 și 78 MHz, iar boala apare sub 58 MHz. Fără îndoială, anumite frecvențe pot preveni dezvoltarea bolii și alte frecvențe pot distruge boala.  Substanțele de frecvență mai mare pot distruge bolile de frecvență mai mică. Uleiurile esențiale pure încep de la o frecvență de 52 MHz și ajung chiar la 320 MHz!  Câteva exemple: trandafirul 320 MHz, tămâia 147 MHz, lavanda 118 MHz, smirna 105 MHz, mușețelul german 105 MHz, ienupărul 98 MHz, sandalul 96 MHz, angelica 85 MHz, menta 78 MMHz. Uleiurile esențiale naturale au proprietăți vindecătoare. Celulele canceroase ale sânilor sunt distruse în mare parte de uleiurile de scorțișoară, cimbru, mușețel și iasomie; cu uleiul de mușețel sunt distruse până la 93% dintre ele experimentele in vitro. Și mai eficient a fost uleiul de cimbru, ceea ce a dus la o rată de anihilare a 97% dintre celulele canceroase la sân MCF-7.

Tagged on:

2 thoughts on “Legătura dintre VIBRAȚIE și AROMATERAPIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.