fbpx

POLITICA DE RETUR

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur la telefon 0724.204.970 sau e-mail hancytb@yahoo.com.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele la adresa Sos. Stefan cel Mare nr. 54, bl. 37, sc. B, ap. 52, sector 2, Bucuresti, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.

Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă dorești să te retragi din contract.
Produsele pot fi returnate doar dacă sunt în aceeași stare în care au fost livrate (cu ambalaje originale, cu sigilii etc).
Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă semne de uzură sau consum, modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenţii neautorizate etc.

Numele____________________________

Număr de comandă_______________________

Data primirii coletului_______________________

Telefon_______________________

Adresa unde s-a livrat coletul __________________________________________

Denumire produs ____________________________

Cantitate __________________________________

Motiv retur (optional) ___________________________

Data ____________________

Semnatura client _____________________

Banii aferenți produselor returnate vor fi virați în contul bancar în termen de 14 zile de la primirea de către noi a acestui formular și a produselor.
Banii vor fi vizibili în contul tău în maxim 14 zile calendaristice. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ai furnizat dovada că ai trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Pentru rambursarea banilor in contul tau bancar, te rugăm să precizezi:
– numărul IBAN al contului bancar RO _____________________________________

– banca la care este deschis _____________________________________________

Costurile de transport pentru acest retur se fac pe cheltuiala ta.
Vă rugăm să returnați produsele la următoarea adresă:
HANCY TRADE BUSINESS SRL
Adresa: Sos. Stefan cel Mare nr 54, bl. 37, sc. B, ap. 52, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0724.204.970

Email: hancytb@yahoo.com

Pentru mai multe detalii, îți stăm la dispoziție la telefon 0724.204.970 de luni până vineri între orele 09.00 – 17.30.