fbpx

TERMENI SI CONDITII

 1. DEFINITII SI TERMENI

Esential Aromaterapie – este denumirea comerciala a S.C. HANCY TRADE BUSINESS S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Sos. Stefan cel Mare nr. 54, bl. 37, sc. B, ap. 52, sector 2, Bucuresti, Romania, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/10075/2018, cod unic de inregistrare fiscala 39623411.

Vanzator Esential Aromaterapie.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Vanzator (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Vanzator si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Dumneavoastra – cumparator / client / utiizator

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste cu Bunuri si Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Lista – sectiunea din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii si pe care, ulterior, le poate sterge sau le poate adauga in cosul de cumparaturi („Cosul meu”).

Listele pot fi:

Publice: orice Client/Cumparator/Utilizator poate vizualiza Lista Cumparatorului/Utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare (Facebook, Twitter si Google+) sau daca acceseaza profilul public al Cumparatorului/Utilizatorului din Site.

Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Esential Aromaterapie de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online gazduit la adresa web Esential Aromaterapie.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite catre Vanzator, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Esential Aromaterapie.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – reprezinta:

– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Bunul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Bun putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui Bun sau Serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Bunurile sau Serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit Bun. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Esential Aromaterapie, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. CONDITII GENERALE

Termenii si conditiile urmatoare se aplica tuturor comenzilor plasate de Client catre Esential Aromaterapie, pe site-ul www.EsentialAromaterapie.ro, pe versiunea pentru mobil a site-ului,  prin aplicatia pentru mobil. Prin utilizarea Esential Aromaterapie.ro si/sau prin plasarea unei comenzi, va obligati sa respectati Termenii si Conditiile specificate mai jos. Inainte de plasarea unei comenzi, va rugam sa va asigurati ca ati citit si inteles Termenii si Conditiile.

SC HANCY TRADE BUSINESS SRL

Sediul social: Sos. Stefan cel Mare  54, bl. 37, Ap 52, sector 2, Bucuresti, România

Cod unic de inregistrare: 39623411

Registrul Comertului: J40/10075/2018

Coordonate de contact: SC HANCY TRADE BUSINESS SRL

Serviciul Clienti: Sos. Stefan cel Mare  54, bl. 37, Ap 52, sector 2, Bucuresti, România

Telefon:   0724 204 970 (apel cu tariff normal)

Email: hancytb@yahoo.com

Doar persoanele cu vârsta de cel putin 16 ani, care nu se afla sub tutela si care au o adresa de domiciliu sau alta adresa in România, pot plasa o comanda.

Prin accesarea, utilizarea sau obtinerea oricarui continut date materiale, informatii, produse sau servicii, sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Esential Aromaterapie isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si de a retrage in parte sau in intregime Termenii si Conditiile in mod unilateral fara a fi necesar acordul prealabil al utilizatorului. Utilizarea serviciului nostru implica acceptarea in intregime a acestor Termeni de utilizare.

 Comenzii dumneavoastra i se vor aplica Termenii si Conditiile specificati pe Esential Aromaterapie la momentul plasarii comenzii.

3.     INREGISTRAREA PE SITE

 3.1 Inainte de plasarea primei comenzi, trebuie sa va inregistrati pe site. La inregistrarea pe site trebuie sa introduceti 2 coduri de acces: adresa de email si o parola pe care nu trebuie sa o divulgati. Aceste 2 coduri de acces asigura securitatea datelor dvs. personale avand acces la plasarea comenzilor pe site-ul Esential Aromaterapie.ro.

3.2 Dvs. veti fi singurul raspunzator asupra mentinerii confidentialitatii celor 2 date de acces. Esential Aromaterapie poate verifica doar daca combinatia celor 2 coduri de acces se potriveste unui profil de client autorizat. Solicitari suplimentare de control nu pot fi efectuate de Esential Aromaterapie.

3.3 Orice persoana de peste 16 ani care are un profil autorizat pe site si detine combinatia corecta de coduri de acces este autorizata sa plaseze comenzi.

3.4 Esential Aromaterapie isi rezerva dreptul sa refuze inregistrarea unui client sau restrictionarea accesului unui client existent fara a da un motiv pentru respingere sau anulare.

4.     PLASAREA COMENZII

3.1 Ofertele prezentate pe site sunt permanenta supuse modificariilor, astfel incat produsele afisate pot exista sau nu in stocul Esential Aromaterapie. O confirmare/ infirmare in acest sens urmand a fi comunicata ulterior.

3.2 Dupa plasarea comenzii de catre utilizator, Esential Aromaterapie va transmite un email de confirmare a primirii comenzii, acesta nereprezand insa o confirmare a onorarii comenzii si implicit a posibilitatii expedierii produselor. Ulterior, primirii comenzii Esential Aromaterapie va verifica disponibilitatea produselor si va comunica intr-un al 2-lea email confirmarea/ infirmarea comenzii.

3.3 Prezentarea produselor pe site-ul Esential Aromaterapie nu este o oferta in sensul legal si nu are efecte legale, fiind doar un catalog online de prezentare.

3.4 Includerea oricaror produse sau servicii pe Esential Aromaterapie la un moment dat nu implica si nu garanteaza faptul ca aceste produse sau servicii vor fi disponibile in permanenta/in orice moment. Ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment comercializarea unui produs.

5.     PRETURILE SI TAXELE DE LIVRARE

Preturile afisate pe Esential Aromaterapie.ro includ taxa pe valoarea adaugata prevazuta de lege, dar nu includ o taxa de livrare.

Taxa de livrare pentru fiecare comanda va diferi in functie de valoarea comenzii astfel: pentru comenzi de pana in (inclusiv) 249,99 lei costul de transport este de 18,00 lei pentru plata ramburs si de 12,00 lei pentru plata cu cardul online prin MobilPay; pentru comenzi in valoare de peste (inclusiv) 250,00 lei, transportul este gratuit. Costul de transport este indicat clar in timpul procesului de finalizare a comenzii. Pot exista modificari ale preturile de transport anterior mentionate in cazul in care adresa destinatarului se afla in afara ariei de acoperire a companiei de curierat URGENT CARGUS; in acest caz, clientul va fi informat despre nout cost al transportului si i se va solicita acordul pentru noul cost al tranportului.

6.     Livrare

 Produsele comercializate de Esential Aromaterapie, vor fi livrate oriunde in tara prin compania de curierat URGENT CARGUS.

Termenul de livrare este de 2 – 7 zile lucratoare, în funcţie de stocurile existente şi destinatia fiecarui colet, după cum urmează:

Comenzile înregistrate de luni până vineri, până în ora 11:00:

– vor fi livrate în 2 zile lucratoare în cazul in care sunt in stoc suficient

– vor fi livrate în 7 zile lucratoare în cazul în care sunt in stoc limitat

Comenzile înregistrate sâmbătă, duminică şi de sărbatori legale vor fi livrate începând de luni/ prima zi lucrătoare, conform celor mai de sus.

Programul de livrare este de luni – vineri între orele 09:00 şi 17:00. Se pot efectua livrări şi sâmbătă, doar în cazul in care aţi menţionat expres acest lucru la plasarea comenzii.

Toate produsele comercializate de Esential Aromaterapie, sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului. Produsele sunt sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Constatarile referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenta agentului curier. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Esential Aromaterapie nu poate fi tinut responsabil de termenele de livrare de mai sus in cazul unor evenimente ce nu tin de controlul sau, cum ar fi (fara a se limita la): cazuri de forta majora (cutremure, inundatii etc.), interventii ale autoritatilor de stat, greve etc.

Comenzile vor fi efectuate la adresa trimisa de dvs. Orice cost cauzat de mentionarea unei adrese gresite sau incomplete va fi suportat de dvs.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de finalizarea comenzii.

In cazul in care comanda dumneavoastra nu ajunge pâna la data programata, va rugam sa contactati Serviciul pentru clienti Esential Aromaterapie prin apel telefonic la  0724.204.970 (apel cu tariff normal) sau prin e-mail la hancytb@yahoo.com, Esential Aromaterapie fiind exonerata de raspundere in cazul in care intarzierile in livrare nu se inregistreaza din culpa sa exclusiva.

 In cazul in care clientul refuza in mod nejustificat primirea coletului sau adresa comunicata pentru livrare nu este valabila sau persoanele identificate la aceasta adresa refuza primirea coletului, Esential Aromaterapie este indreptatita sa factureze contravaloarea transportului achitat societatii de curierat, clientul exprimandu-si acordul expres prin lansarea comenzii.

7.     CONFIDENTIALITATE

Tratăm confidențialitatea cu foarte mare seriozitate. Categoriile de date personale pe care le prelucrăm depind de modul în care utilizați serviciile noastre. Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a alinia serviciile noastre online și din magazin cu preferințele dumneavoastră, pentru a vă furniza achiziții și servicii, pentru a gestiona solicitările dumneavoastră, pentru a vă contacta în legătură cu produse și servicii personalizate care v-ar putea interesa, pentru a oferi tombole cu premii, jocuri ori concursuri sau pentru a efectua servicii administrative relevante. Toate datele personale sunt prelucrate în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor. Pentru versiunea completă a Politicii noastre de confidențialitate, consultați sectiunea Politica de confidentialitate click aici.

Comunicare de marketing – Acord

Prin acceptarea acestor termeni, confirmați că sunteți de acord să primiți noutăți și oferte extraordinare, personalizate special pentru dumneavoastră, după cum se explică în comunicările de marketing din Secțiunea 6 a Politicii noastre de confidențialitate: https://www.EsentialAromaterapie.ro/politica-de-confidentialitate/. Veți primi aceste noutăți de la noi prin e-mail, sms sau aplicatia de mobil WhatsApp.

Vă exprimați, de asemenea, acordul ca noi să utilizăm informațiile dumneavoastra legate de produsele de frumusețe sau sănătate achizitionate în scopuri de marketing, așa cum se explică în Politica privind confidențialitatea https://www. EsentialAromaterapie.ro/politica-de-confidentialitate/, dacă achiziționați (online sau magazin) produse de aromaterapie sau sănătate. Vă puteți dezabona în orice moment de la toate aceste metode de marketing și vă puteți retrage acordul în secțiunea „Contul meu” sau direct în comunicările pe care le primiți. Această dezabonare nu va afecta alte servicii care fac parte din acest program. Consultați detalii suplimentare, referitoare la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, în Politica noastră privind confidențialitatea: https://www.EsentialAromaterapie.ro/politica-de-confidentialitate/

8.     ANULAREA COMENZII

Puteti anula sau returna comanda de la data plasarii comenzii pâna in ziua 14 de la primirea articolelor comandate. Daca ati platit pentru aceste articole, vi se va rambursa o suma care va include taxele initiale de livrare dar care va exclude taxa de retur catre Esential Aromaterapie. In cazul in care alegeti sa pastrati anumite articole si sa anulati doar partial comanda, taxa de livrare nu va fi rambursata.

Daca doriti sa anulati sau sa returnati comanda, va rugam sa ne transmiteti:

–       o notificare scrisa fie prin posta, utilizând de preferinta formularul de retur pretiparit din colet, fie expediind o scrisoare catre Serviciului pentru Clienti – Esential Aromaterapie, Sos. Stefan cel Mare  54,  bl. 37, sc. B, ap 52, sector 2, Bucuresti, Romania.

–       prin e-mail la: hancytb@yahoo.com

Puteti vedea Formularul de retur aici.

Apoi returnati-ne articolul/articolele conform prevederilor din sectiunea 9 (RETURNARI) de mai jos in termenul de 14 de zile specificat in sectiunea de mai sus.

Noi vom efectua rambursarea utilizând aceeasi metoda folosita pentru efectuarea platii in cel mai scurt timp cu putinta, cel mai târziu in termen de 14 zile de la primirea notificarii dumneavoastra de anulare, cu conditia ca noi sa fi primit articolele sau dovada ca le-ati returnat.

Poate fi utilizata o alta metoda de plata pentru rambursare cu conditia ca dumneavoastra sa fiti de acord cu aceasta modificare; acest lucru nu va genera cheltuieli suplimentare.

Daca articolul pe care l-ati primit prezinta defecte, va rugam sa notificati imediat Esential Aromaterapie si sa returnati articolul conform sectiunii 8 (Returnari) de mai jos. Pentru orice produse considerate defecte, Esential Aromaterapie va efectua o rambursare integrala. Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege.

9.     RETURNARI

Esential Aromaterapie garanteaza o rambursare integrala conform sectiunii 8 (ANULAREA COMENZII) cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire.

Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, desigilate, fara defecte (daca acest lucru nu a fost semnalat deja) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte, inclusiv documentele care l-au insotit. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta semne de uzura sau consum, modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Toate coletele contin un formular de retur pe care trebuie sa-l utilizati daca decideti sa returnati vreun articol. OG 34/2014

10.     METODE DE PLATA

Card de credit sau de debit

Puteti introduce detaliile platii la momentul plasarii comenzii utilizând un card valabil de credit sau de debit (VISA sau Mastercard), prin platforma de plata MobilPay. Suma aferenta va fi imediat blocata pe cardul dumneavoastra. Esential Aromaterapie isi rezerva dreptul de a verifica valabilitatea cardului de credit sau de debit (prin platforma de plata MobilPay), solvabilitatea in raport cu valoarea comenzii si daca datele privind adresa cumparatorului sunt corecte. In functie de rezultatul acestor verificari, putem intârzia anumite comenzi.

Ramburs / Numerar la livrare

Puteti alege sa platiti ramburs / in numerar la livrare atunci când primiti bunurile, fara alte cheltuieli suplimentare.

Plati online

Esential Aromaterapie Romania ofera accesul la platforma de plati online prin intermediul Mobil Pay, doar sub rezerva acceptarii de catre client a acestor termeni si conditii.

Accesul la platforma de plati online se realizeaza prin:

Intermediul site-ului www.mobilpay.ro accesand optiunea pentru modalitatea de plata mai sus mentionata;

Esential Aromaterapie garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acesta platforma si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata platforma de plati online cu cardul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Esential Aromaterapie fara acordul scris prealabil al acesteia.

Pentru motive justificate Esential Aromaterapie isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului pe Esential Aromaterapie, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Esential Aromaterapie. In oricare dintre aceste cazuri, clientul se poate adresa companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

In cazul platilor online Esential Aromaterapie nu este / nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

Plata este procesată în mod securizat direct de pe cardul dumneavoastră de credit/debit sau din contul bancar catre contul bancar prin-un procesator tert de plati, cu ale caror conditii de utilizare suplimnetare celor indicate in cuprinsul prezentului inscris, cientul se declara in mod expres de accord la momentul efectuarii platii.

Orice eventuala obiectiune/reclamantie a clientului cu privire la plata online efectuata se va adresa Esential Aromaterapie in termen de max. 3 zile calendaristice de la efectuarea acesteia, sub sanctiunea decaderii.

11.     RASPUNDEREA NOASTRA

Nimic din acesti Termeni nu va exclude sau limita raspunderea Esential Aromaterapie cu privire la orice aspect pentru care ar fi ilegal sa ne limitam sau sa ne excludem raspunderea.

 Esential Aromaterapie nu este raspunzatoare pentru pierderile indirecte care sunt un efect secundar al pierderii sau pagubei principale, de exemplu pierderea profiturilor sau pierderea oportunitatii, sau pentru imposibilitatea de a livra bunurile sau de a ne indeplini oricare dintre obligatiile care ne revin conform acestor Termeni in cazul in care aceasta imposibilitate este cauzata de un eveniment asupra caruia nu detinem niciun control, care include dar nu se limiteaza la: incendiu, inundatie, furtuna, rascoala, dezordine civila, razboi, accident nuclear si activitate terorista.

Raspunderea noastra maxima fata de dumneavoastra pentru orice pierdere sau paguba care se produce in legatura cu comanda dumneavoastra pe Esential Aromaterapie va fi limitata la pretul total al comenzii dumneavoastra.

Esential Aromaterapie nu este responsabil de intreruperea functionarii site-ului. Esential Aromaterapie este indreptatit – fara preaviz – sa intrerupa conexiunea internet in vederea remedierii unor disfunctionalitati tehnice sau imbunatatiri necesare. Totodata Esential Aromaterapie nu este obligat sa mentina o anumita viteza de incarcare a paginii si a conexiunii cu serverul.

 In conditiile in care Esential Aromaterapie pune la dispozitia utilizatorilor link-uri tehnice (cum ar fi, printre altele, link-uri scrise, bannere, butoane), directoare si instrumente de cautare care permit accesarea unor site-ul aflate in proprietatea sa si/ sau gestionate de terti, Esential Aromaterapie nu garanteaza sau asuma nici o responsabilitate pentru daune de orice fel care pot aparea din exploatarea sau accesarea acestora, precum si de calitatea, legalitatea si utilitatea informatiilor afisate sau a serviciilor oferite. Esential Aromaterapie ofera utilizatorilor aceste link-uri doar ca o comoditate, iar includerea lor in site-ul Esential Aromaterapie nu implica acceptarea si sprijinul din partea Esential Aromaterapie a site-ului respective si nici nu reprezinta nici un fel de relatie intre Esential Aromaterapie si proprietarul site-ului in cauza.

12.   PROPRIETATE INTELECTUALA

 Utilizatorul recunoaste ca toate elementele site-ului, informatiile si materialele continute de aceasta, marci comerciale, imagini, continut video, structura, criteriile de selectie si utilizarea site-ului sunt protejate prin drepturi de autor si ca utilizarea site-ului nu acorda astfel de drepturi in ceea ce priveste proprietatea intelectuala sau alte drepturi decât cele enumerate in mod specific pe Esential Aromaterapie  sau cele mentionate expres in legea aplicabila.

Cu exceptia cazului in care a fost autorizat in mod expres in scris de catre Esential Aromaterapie sau, dupa caz, de catre alti proprietari ai drepturilor corespunzatoare, utilizatorul nu poate reproduce, transforma, modifica, dezasambla, distribui, inchiria, imprumuta, sa puna la dispozitie sau sa permita accesul publicului prin orice forma de comunicare publica a unuia dintre elementele mentionate la punctul anterior. Utilizatorul poate folosi materiale, elemente si informatii la care are acces cand navigeaza si utilizeaza dar in interes personal. Totodata utilizatorul este de acord sa nu exploateze in niciun sens comercial direct sau indirect materialele, elementele si informatiile obtinute prin intermediul Esential Aromaterapie.

13.   CULORI

Depunem toate eforturile posibile pentru a afisa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compozitia si culorile. Culoarea pe care o vedeti va depinde de sistemul dumneavoastra informatic, iar noi nu putem garanta faptul ca instrumentul (mobil, tableta, computer, etc) dumneavoastra va afisa corect aceste culori.

14.   GARANTIE

In cazul in care bunurile pe care le-ati achizitionat prezinta defecte, Esential Aromaterapie respecta toate reglementarile prevazute de lege privind garantia.

15.   REZILIEREA UNOR TERMENI

In cazul in care o parte a acestor Termeni este interzisa sau considerata fara efect de orice instanta sau organism de reglementare, ceilalti Termeni vor continua sa se aplice.